İşte Oya Aydoğan'ın son durumu

İşte Oya Aydoğan'ın son durumu

 İşte Oya Aydoğan'ın son durumu
banner158
banner174
Oya Aydoğan'ın sağlık durumu ile ilgili yeni bir açıklama daha geldi.Oya Aydoğan'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi. Pazar sabahı rahatsızlanan Oya Aydoğan, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Boğazına takılan patatesi çıkartmak isterken aort damarını yırttığı ortaya çıkan Oya Aydoğan, 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Ünlü sanatçının sağlık durumu halen ciddiyetini koruyor.

Oya Aydoğan'dan üzücü bir haber geldi. Sevilen sinema ve dizi oyuncusu Oya Aydoğan'ın önceki gece aort damarının yırtıldığı anlaşıldı. Oya Aydoğan 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Oya Aydoğan'ın arkadaşları hastaneye akın etti..

OYA AYDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ HASTANEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Ünlü oyuncu Oya Aydoğan şiddetli sırt ağrısı, sol kolunda güçsüzlük ve yüzünde ki uyuşma şikayetiyle Pazar 02.00'de hastaneye geldi . Yapılan kontroller sonrasında kalpten çıkan aort damarında yırtılma tespit edildi. Prof. Dr. Ahmet Özkara ve Op. Dr. Halil Hüzmeli tarafından acil olarak 12 saat süren açık kalp ameliyatıyla aort damarı suni damarla değiştirildi ve gerekli müdahaleler yapıldı. Yoğun bakıma alınan Oya Aydoğan'ın durumu ciddiyetini koruyor" ifadesine yer verildi.

BÜLENT ERSOY 'OYA'YI BANA GÖSTERİN'

Oya Aydoğan'ın sağlık durumunu olay yerinden bildiren ''Söylemezsem Olmaz' muhabiri şunları söyledi;

Dün yapılan açıklamada pazartesi öğlen saatlerinde uyandırılmaya çalışılacağı söylenmişti.Sağlık anlamında Oya Aydoğan hala ciddiyetini koruyor.

Gurur hastanede. Yanında başka kimseyi göremedim. Gurur, annesinin doktoru ile konuştuğunu durumunun iyi olduğunu ancak ciddiyetin devam ettiğini söyledi.

Bülent Ersoy hastaneye geldi, Oya Hanım'ı görmek istedi. Yoğun bakım odasına sadece en yakını alınıyor. Odaya bir tek Gurur giriyor. Bülent Ersoy, fotoğraf istemiş. Ancak bu teklif de hastane tarafından reddedilmiş.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER