İzmit ayakta!

Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığının çağrısı ve siyasi partilerin hepsinin desteği ile bu akşam İzmit Perşembe Pazarı Alanı'nda gerçekleşen 'Demokrasi Nöbeti',yaşanan darbe girişiminden bu yana en kalabalık gecesini yaşıyor.

İzmit ayakta!
banner158
banner174
 Sendikalar, sivil toplum kuruluşları ile birlikte Kocaelispor ile Koaaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun da desteklediği gecede perşembe pazarı alanı şimdiden tamamen doldu.

'Demokrasi' nöbetine katılanlar arasında Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İl Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan'ı İbrahim Karaosmanoğlu,Ak parti Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Emniyet  Müdürü Levent Yarımel, BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, CHP Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu,KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü,GTÜ Rektörü Haluk Gördün,Sami Çakır,Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, teknik ekip ve futbolcular da alanda yer aldı.

"BU MİLLETLE BERABER OLURSANIZ AZİZ OLURSUNUZ"

Programda ilk olarak konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “250 bin genç subay şehit oldu. İnanıyorum ki ki onların ruhu bizimle beraber. Onlar ölmedi. Onlar bizi görüyorlar. İnancımız imanımız bize bunu böyle öğretiyor. Atatürk olmak üzere o güzel onurlu insanlar istiklal savaşında düşmanı Anadolu’dan uzaklaştırdı. Türkiye Cumhuriyeti’ni kurduk. Birileri bu cumhuriyeti bize emanet etti. Bu birlik cumhuriyetimize sahip çıkmanın belgesidir. Her güzelliğin seveni ve düşmanı vardır. Biz de hep birlikte farklı görüşlerimizin olması hayatın akışı içinde olacak. Rahmettir bu. Zenginliktir. Herkes aynı şekilde inanmak düşünmek yaşamak durumda değil. Türkiye de çok farklı renkler var. Cumhuriyete ve demokrasiye inanmak kaydıyla hepsine değer veriyoruz. Bu ülke bizim. Sahip çıktığımızda zalim hainlerin ne kadar silah kullanırsa kullansınlar hiçbir şey yapamadıklarını fareler gibi kaçıştıkları TV ekranlarında görüyoruz. Bu milletle beraber olursanız aziz olursunuz. Üniformanıza bu millet sevgi ve saygıyla bakar. Zalimlik hainlik yağarsanız bu millet tükürüğü ile sizi boğar. Ordumuzun beyinleri yıkanmış. Akılları iradeleri kiraya verilmiş. Bu insanlar bizim ordumuzu temsil edemez. Türk milletini hiç temsil edemez. Kendilerini gizlemiş kansızlar. Gereken cevabı milletten aldılar Adalet hukuk milletin istediği cezayı onlara verecektir. 11 tane vekilimiz var. İnşallah 12 ye çıkacak. Sayı önemli değil. TBMM de bizi temsil ediyorlar. O güzel ulusun aynası kalbi olan meclisimizi bombalayan asker benim Türk askerim asla olamaz. Onlar Müslüman imanı asla taşımıyorlar. Din kisvesi altında kendisini gizleyen güruh onlarca yıldır çalışıyorlar. Bunlar kafirden çok daha tehlikeli. Bu milletin silahıyla vergilerle alınan benim uçağımla kurumları bombalıyorsan polisimi bombalıyorsan yuh olsun sana. Sen insan olamazsın. Daha uyanık olacağız. Vatan evlatlarımız yetiştirirken özellikle anneler bu bayrağa millete ihanet edersen sütüm sana helal olmasın haram olsun diyecek. Şehitler bizim canımız. Vatanı, Allah için canını feda edenin önünde hiçbir güç duramaz. 208 şehidimiz oldu. Bazıları çok samimi kardeşlerim. Güzel insanlarsa şehit olmak yakışır. En güzel ölüm şehit olmaktır. Bize de şehit olmayı nasip etsin. Bu kente kara sevdalıyız. Kentimizi daha sağlıklı güzel hale getirmenin aşkı var içimizde. Bütün çalışanlarıma ve belediye başkanlarımıza valimize emniyet müdürümüze jandarma alay komutanımıza özellikle Kocaeli halkımıza teşekkür ediyoruz. Bu hainler kimlerle işbirliği yapıyorlar bilmiyoruz. Bu millete diz çöktürmek için bunu yapıyorlar. Milletin mutlu olmasını güven ve refah içinde yaşamasını kıskanıyorlar. Ben kıskanmıyorum. Müslüman olarak bütün insanların mutluluğunu istiyorum.

"MİLLETE HİZMETİ İBADET BİLİYORUZ"

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Ezelden beridir hür yaşayan, bağımsızlığını özgürlüğünü iradesini paylaşmayan boyurduruk altında olmadan şehadet şerbetini içen bu milletin evlaları 15 Temmuz da hain darbenin kalkışmanın bu ülkenin geleceğine kasteden hainlerin karşısında sıra dağlar gibi durarak kendini tankların önüne atarak kurşunlara göğsünü siper ederek bertaraf etti. Sizlerin kararlılığı, bu meydandaki parti fikir görüş düşünce cinsiyet farkı düşünmeden haberi almak meydana çıkma iradesi oldukça hiçbir hain amacına ulaşamayacak. Milletin iradesine gem vuramayacak. Milletin düşmanlarına kullanılmak üzere milletin vergileri ile verilen silahları bu millete yönelten ve şehit eden TBMM yi bombalamak iradeyi yok etmek isteyenleri Özel hareket mensubu özel hareket şehit edenleri bu millet unutmayacak. Bu hainler hangi alandan gelirlerse gelsinler milletin duasıyla dün olduğu gibi gelecekte de kahru perişan olacaklar. Buradan olayın duyulduğu andan itibaren canını bizler için bayrak ezan din için geleceğimiz ve çocuklarımız için seve seve feda eden bütün şehitlerimize rahmet diliyorum. Bu toprakları bize vatan yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimiz ve gazilerimi rahmet ve selam olsun. Biz büyük bir millet ve devletiz. Millete hizmeti ibadet biliyoruz. Bu yapılar dini değeri insanlığa ahlaka hayvana ait hiç bir varlığı taşımayan beyni robotlaşmış canilerdir. Bunlar aşağılıklar ve çukur seviyedeler. Bunlar cehennemin çukurundadır. Kocaeli de bu hareketi sezer sezmez devletin tüm birimleri dim dik ayakta durduk. Hesap edemedikleri bu milletin iradesiydi. Şu anda bu tehlike bertaraf edildi. Daha işimiz bitmedi. Bütün Türkiye de bu kararlılığı sergileteceğiz. Bu ihaneti düşünmek bile mümkün olmayacak. Bizler bu ülkeyi seviyoruz. Çocuklarımız ve torunlarımızın geleceği için çalışıyoruz. Devlet bunun için vardır. 208 şehidimi için, özgür bağımsız gelişmiş ve kalkınmış Türkiye idealinde her açıdan kalkınan Türkiye yürüyüşümüz devam edecek.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 20:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER