Ufka Yolculuk Ödül Törenine Protokolden Büyük İlgi

Diyanet'ten tam puan aldı Gebze İlim, Kültür ve Çevre Kulübü Derneği (İLKÇEV) tarafından bu yıl 4. sü düzenlenen 'Ufka yolculuk' yarışmasının ödül töreni Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Ufka Yolculuk Ödül Törenine Protokolden Büyük İlgi
banner158
banner174

Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selahattin Çelebi'nin konuşmacı olarak yer aldığı ödül törenine siyasilerinde ilgisi yoğun oldu. Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Haluk Görgün, ,Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ertan KARA ve Yönetimi, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Gebze Müftüsü Şaban Apaydın, Gençlik Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, Milli Eğitim Şube Müdürü Melih Erdem, Eski Gebze Belediye Başkanı Hüseyin Öztürk, Sendika Başkanları, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, yarışmacılar ve cok sayıda davetli katıldı.

TÜRKİYE'DEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İLKÇEV'in Gebze merkezli düzenlediği 'Ufka Yolculuk' yarışması, bu yıl dördüncü kez vatandaşlarla buluştu. En güzel hadislerin okunduğu yarışmaya Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından katılımlar oldu. İLKÇEV Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu, yarışmanın gördüğü ilgiden söz ederken, ekip arkadaşları ile birlikte gururlu olduklarını belirtti. İLKÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Dinçer Ekinci'nin sunduğu ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program da,İLKÇEV Başkanı Dr.İlhan Kadıoğlu açılış konuşmasında şu görüşlere yer verdi; "Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Ufka Yolculuk yarışması, Türkiye çapında en yoğun katılımlı bir Kültür yarışması oldu.  Bu sene Gebze bölgesinden katılan yarışmacılar çok başarılı olmuştur. Bizler yarışmanın gördüğü ilginin yanı sıra Gebzeli yarışmacıların başarısı ile daha çok mutlu olduk. Başarılı olan arkadaşlarımızı kutluyorum" dedi. Kadıoğlu, Dernek faaliyetleri hakkında da bilgi vererek konuşmasını tamamladı. Daha sonra slaytlar eşliğinde 4 yıldır Türkiye çapında devam eden Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları hakkında bilgiler verildi. Yine yarışmayla ilgili Gebze bölgesinde yapılan çalışmalar, ziyaretler ve yarışma fotoğrafları izleyicilere gösterildi.

ÇEBİ'DEN ÖVGÜ

Daha sonra Programın Konuğu: Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selahattin Çelebi kürsüye geldi. İLKÇEV'in düzenlemiş olduğu bu yarışmayı takdir ettiğini, yarışma konularının çok güzel seçildiğini, dini konuların öğrenilmesi ve uygulanması konusunda çok faydalı olduğunu belirtti. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak ayrım gözetmeksizin bütün herkese hizmet ettiklerini, etnik ve Mezheb Ayrılıkçılıgına karşı olduklarını belirterek konuşmasını tamamladı. Programın son kısmında ödül töreni yapıldı. 3 ayrı kategoride dereceye girenlere ve okullar arasında en fazla katılım gösteren okul müdürlerine protokol tarafından ödülleri takdim edildi. Ödüller verilirken Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Haluk Görgün, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, selamlama konuşmaları yaparak ödülleri takdim ettiler. Daha sonra yarışmada dereceye girenler protokol ile toplu fotoğraf çekildi. Çekilen fotoğraflardan sonra ödül töreni sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER