Kaza yerindeki ambulanslara otomobil çarptı;5 yaralı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen kazaya müdahale eden ambulanslara arkadan gelen otomobil çarptı. Kazada 2'si sağlık görevlisi 5 kişi yaralandı.

Kaza yerindeki ambulanslara otomobil çarptı;5 yaralı!
banner158
banner174
  Edinilen bilgilere göre Kuzey Marmara otoyolu Gebze Cumaköy mevkisinde İstanbul istikametinde 6 aracın karıştığı kaza olduğu ihbarı üzerine bölgeye 2 ambulans sevk edildi. Ambulanslardaki sağlık görevlileri kazaya müdahale ettiği sırada, arka taraftan gelen Selçuk Aydemir idaresindeki 34 AEK 103 plakalı otomobil, yolda belirlenen güvenli şerid içerisindeki 41 AGK 500 ve 41 AGK 508 plakalı ambulanslara çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü Selçuk Aydemir, çarpmanın etkisiyle savrulan 41 AGK 508 plakalı ambulansın çarptığı Kuzey Marmara Otoyolu görevlileri Zakir Dağ ve Ersin Yılmaz ile o sırada ambulansların içerisinde bulunan sağlık görevlileri Şükrü Yıldırım ve Mehmet Küçük yaralandı.Kazada yaralanan 5 kişi, olay yerine çağırılan ambulanslar ile Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2021, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER