Öncelik İş Güvenliği

Öncelik İş Güvenliği

Öncelik İş Güvenliği
banner158
banner174

Kartepelilerin yaşam kalitesini yükseltmek için Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in direktifleri doğrultusunda aralıksız çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri iş güvenliğini de elden bırakmıyor. Belirli periyotta gerçekleştirilen saha turlarında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini gözlemleyen İSG uzmanı çalışan personelin iş güvenliğine gösterdiği önem için kendilerini tebrik de etti.

SAHADA DENETİM

Kartepe Belediyesi, “İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” gereğince üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirmek adına çalışmalarını sahada da aralıksız sürdürüyor. Başkan Üzülmez’in hedefi olan vatandaşa en kaliteli hizmeti en sağlıklı koşullarda vermek adına Kartepe Belediyesi’nin İş Sağlığı Uzmanları saha gözlemlerini belirli periyotlarda gerçekleştiriyor. İSG uzmanı saha turunda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini çalışma alanlarında ziyaret edip görüşmede bulunuyor.

YERİNDE TESPİT

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarının sağlık ve güvenliğinin korunması ve geliştirilmesi amacıyla uygulanan saha turlarında İSG uzmanları eksiklikleri yerinde tespit ediyor. Notlar alan ve belediye personeli ile görüşen İSG uzmanı, personelin istek ve taleplerini de dinliyor.

TEBRİKLERİNİ İFADE ETTİLER

Kartepe Belediyesi İSG uzmanı, saha çalışması ile işçi sağlığı ve güvenliğinin gereklerinin harfiyen yerine getirilmesi için çalışmalarını iş programı çerçevesinde sürdürüyorlar. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü personelinin iş güvenliğine gereken önemi göstermesinden duydukları memnuniyeti de tebriklerini ifade ettiler.

27.07.2017 Fotoğraflı Haber No:6084

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2017, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER