Darıca Final 2.Veli Sempozyumu tamamlandı

Darıca Final Okulları tarafından 18 Şubat 2018 tarihinde 2.VELİ SEMPOZYUMU gerçekleşti. Sempozyum öncesi Darıca Final Okulları personeline Genel Müdür Murat Kaya tarafından verilen ‘’Gelişim Semineri’’ sertifikaları dağıtıldı.

Darıca Final 2.Veli Sempozyumu tamamlandı
banner158
banner174

Darıca Final Okulları tarafından 18 Şubat 2018 tarihinde 2.VELİ SEMPOZYUMU gerçekleşti.  Sempozyum öncesi Darıca Final Okulları personeline Genel Müdür Murat Kaya tarafından verilen ‘’Gelişim Semineri’’ sertifikaları dağıtıldı.

Eş zamanlı çalıştaylar halinde öğleden önce ve sonra iki ayrı oturumla gerçekleşen sempozyum Dr. Özgür Bolat’ın konferansı ile tamamlandı.

Yaklaşık 400 velinin katılımı ile gerçekleşen sempozyuma katılanların farklı konuları farklı seanslarda dinleme imkanı oldu.

Sempozyuma ;

Eğitim_SEN Yönetim Kurulu,BİLKAR Yönetim Kurulu,Yas_DER yönetim Kurulu, TEMA VAKFI Gebze ve Darıca Yönetimi,Okul Aile Birlikleri Yönetim Kurulu,Darıca Final Okulları Kurucular Kurulu,Yerel Basın Temsilcileri,Çevre Okul idarecileri ve öğretmenleri ile velilerin yoğun katılımı oldu. Sempozyumda;  Prof.Dr.Betül Çotuksöken; Aile İletişim, Prof.Dr.Gencay Zavotçu; Okuma Kültürü ve Aile, Dr.Ali Akdoğan; Sınavlar Neyi Ölçüyor, Neyi Ölçmüyor?, Haluk  Öztekin; Öğrenci  Başarısında Ailenin Rolü, Fulya Yalezan Yılmaz     ;Tanıştırayım; Evinizdeki  Jenerasyonu Temsilcisi; konuları ele alınarak katılımcıların soru-yanıtları ile çok verimli bilgilenmeler sağlandı.

Konferans öncesi Genel Müdür Murat Kaya teşekkür konuşması yaparak “Öğrenen okul,öğrenen veli,öğrenen öğretmen,öğrenen öğrenci,öğrenen toplum ,öğrenen ulus ve dünya”  kazanımlarını açıkladı.

Murat Kaya:”Darıca Final Okulları; her zaman toplumsal aydınlanmaya büyük önem vermektedir.   2.VELİ SEMPOZYUMU ile değerli bilim insanlarımızın  bilgilendirmeleri ile her birimiz kendimize  değer katma, yeni yaklaşımlar edinme çabası için bir aradayız. Öğrenenler gelişirler. İyi ki FİNAL AİLESİ içinde birlikteyiz. Birlikte gelişerek öğrenerek yarınlara daha bilinçli ve güvenli ulaşacağız. Hepinize katılım ve katkılarınız için sonsuz teşekkürler” dedi. Katılımcı Veliler; bu anlamlı ve değerli sempozyumla kendilerini geliştirme adına yeni donanımlar edinmenin mutluluğu ile teşekkürlerini ileterek ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER