Kavgalı yılbaşı gecesi!

Yılbaşı bölgemizde meskun mahalde genellikle sakin geçerken, ilerleyen saatlerde hastane önlerinde meydana gelen kavgalı olaylar  geceye damgasını vurdu; 3 kişi yaralandı, 8 kişi gözaltına alındı.

Kavgalı yılbaşı gecesi!
banner158
banner174

 ​​​​​​​Yılbaşı gecesi bölgemizde iki kavgalı olay dışında  genelde sakin geçti, ancak iki hastane önünde ve içinde alkollü şahıslarca çıkartılan olay geceye damgasını vurmuş oldu.

FATİH DEVLET HASTANESİ GİRİŞİNDE KAVGA YAŞANDI

Gebze’de Fatih Devlet hastanesi acil girişinde yeni yıla yarım saat kala 2 grup arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

Kavgaya müdahale eden hastane polisi takviye ekipler gelene kadar kavgacı grubu biber gazı ile dağıttı. Yaralanan biri ağır 3 kişinin tedavileri sürerken, daha sonra olay yerine gelen Yunus ve resmi ekipler kavga eden 4 kişiyi gözaltına aldı.


FARABİ’DE 15 KİŞİ BİRBİRİNE GİRDİ

Öte yandan yine yeni yıla  az kala Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde aşırı alkol alıp rahatsızlanan bir arkadaşlarını hastaneye götüren grupla sıra bekleyen vatandaşlar arasında kavga çıktı. Acil servisin önünde yeniden kavgaya tutuşan yaklaşık 15 kişilik gruba, hastanenin özel güvenlik görevlileri ile polis müdahale etti. Olay yerine çok sayıda takviye polis sevk edildi. Ekipler, gruba biber gazı ile müdahale ederek kavgayı ayırdı ve burada da 4 kişi gözaltına alındı. Kavga ile ilgili polisin araştırma ve soruşturması devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER