Erbakan Vakfı her yerde

Gebze Erbakan Vakfı , 25 Şubat Pazar günü İzmit Kapalı Spor Salonunda , 54. Hükümetin Başbakanı Merhum Erbakanının vefatının 7. yılında anma programı için dur durak bilmeden çalışıyor.

 Erbakan Vakfı her yerde
banner158
banner174

Gebze Erbakan Vakfı , 25 Şubat Pazar günü İzmit Kapalı Spor Salonunda , 54. Hükümetin Başbakanı Merhum Erbakanının vefatının  7. yılında  anma programı için dur durak  bilmeden çalışıyor. Dün Ticaret Odası ve Gebze Müftülüğünü ziyaret ederek davetiye veren  İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri   “ Gebze  duymayan kalmasın “ sloganıyla ulaşabildiği her kapıyı çalıyorlar. Vakıf  Başkanı Engin Kılıç ; ekipler halinde ziyaretlerin devam ettiğini ve toplumun her kesimine ulaşmaya çalıştılarını  belirtti. Gebze Müftüsü Orhan Örnek ; Merhum Erbakan Hocanın  herkesin hocası olduğunu ve söylemlerinin ve fikirlerinin çağları aştığını belirtti.

         Daha sonra, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’ i ziyaret eden ekip, sıcak bir karşılama ortamı olduğunu ve Nail Başkanın Erbakan hocaya büyük bir hayranlığı olduğunu belirtti. Devlet  ve ilim adamı Merhum Erbakan  Türkiyenin gelişmesinde ve güçlenmesinde büyük emeği olduğunu  belirten Çiler, Gebze ile ilgili hazırladıkları projelerden  mini bir sunum gerçekleştirdi.  

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER