Hürriyet hastaları unutmadı

Hürriyet hastaları unutmadı

 Hürriyet hastaları unutmadı
banner158
banner174

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet Kurban Bayramı’nı hastanede geçirenleri unutmadı

Kurban Bayramı’nı hastanelerin yoğun bakımlarında geçiren ve hastanelerde bayramlaşmak zorunda kalan aileleri TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet unutmadı. Hastaneleri ziyaret eden Hürriyet, hastanede yakınlarını bekleyen aileler ile bayramlaştı.

HASTA YAKINLARIYLA BAYRAMLAŞTI

İlk olarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, burada sağlık personeli ve güvenlik görevlileri ile bayramlaşarak hastane ziyaretine başladı. Hastanenin yoğun bakım ünitesi önünde yakınlarından haber bekleyen vatandaşlarla da bir araya gelen Milletvekili Hürriyet, önce hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek daha sonra ise Kurban Bayramlarını kutladı.

PARTİLİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde de Kurban Bayramı’nı hastane yatağında karşılamak zorunda kalan vatandaşları da ziyaret eden Milletvekili Hürriyet’e Gebze ilçe Başkan vekili Serdar Tüze, CHP Kocaeli İl Yöneticileri Hikmet Koçoğlu ve Serhat Yaşar, ilçe Saymanı Olcay Öğüt ve Gebze Kadın Kolları Başkanı Ülker Yiğit eşlik etti. Hürriyet ve partililer burada da hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini sunarak, bayramlarını kutladı.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER