“Bu saldırılar bizi bölemez”

Cemil Yaman, terörist saldırıya tepki gösterdi

“Bu saldırılar bizi bölemez”
banner158
banner174

Gaziantep’te meydana gelen canlı bomba terör saldırısını kınayan AK Parti Milletvekili Cemil Yaman, “Bu saldırılar birlik ve beraberliğimize yönelik yapılıyor. Ancak bizi parçalayamayacaklar ve bölemeyecekler” dedi.

 AK Parti Kocaeli milletvekili  Cemil Yaman, Gaziantep’te ki terörist saldırı ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Yaman açıklamasında, “ Dün akşam Gaziantep Şahinbey İlçesi'ne bağlı Akdere Mahallesi'nde sokakta yapılan kına gecesine davetli gibi kalabalığın arasına karışan canlı bomba terörist üzerindeki bombayı infilak etmesiyle meydana gelen dehşet patlama 30 kişi yaşamını yitirdi, 94 kişide yaralandı. Hain terör saldırısını gazetemize değerlendiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yapılan saldırıların birlik ve beraberliğimizi bölmek adına yapıldığını ifade ederek, “bizi parçalayamayacaklar ve bölemeyecekler. Başaramayacaklar” dedi.

TÜRK MİLLETİ BUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEK

Diyarbakır, Van, Elazığ ve Bitlis’ten sonra peş peşe hain terör saldırıları yaşadığımızı ifade eden AK Parti Milletvekili Cemil Yaman “Gaziantep’te yaşanan terör zinciri inşallah zincirin son halkası olur. İllerde yapılan terör saldırılarını farklı örgütler üstlendi. Ancak bunların ağa babalarının aynı olduğunu, kimlere hizmet ettikleri ve piyon oldukları belli. Türk milleti güçlüdür bunun üstesinden gelecektir. 15 Temmuz darbe girişiminde bizim milletimiz tanklarla mücadele etmiş bir millettir. Yarının Türkiye’si bugünün Türkiye’sinden çok çok güçlü olacaktır. Terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara baş sağlığı diliyorum. Bu saldırılar birlik ve beraberliğimize yönelik yapılıyor. Ancak bizi parçalayamayacaklar ve bölemeyecekler. Başaramayacaklar” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2016, 18:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER