“Sürpriz FETÖ operasyonları olacak”

MHP il başkanı Aydın Ünlü'den açıklama

“Sürpriz FETÖ operasyonları olacak”
banner158
banner174

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü,  il binasında Elazığ ve Bitlis’te gerçekleşen terör saldırılarını kınayan bir basın açıklaması yaptı. İlimizde gerçekleşen FETÖ operasyonlarını da değerlendiren Ünlü, “Kocaeli’ de siyasilere yönelik sürpriz FETÖ operasyonları olacak” dedi.  
Parti binasında gerçekleşen basın açıklamasında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Birlik ve beraberliği bozmaya yönelik her hareketin cezalandırılması gerekiyor. Van, Bitlis, Elazığ gibi illerimizde yapılan terör saldırılarının altında yatan tek bir neden var, Türkiye Cumhuriyetinin birlik ve beraberliğini bozmak. Ne yaparlarsa yapsınlar, Türk Milliyetçileri, ülkücü camia Türkiye Cumhuriyeti’nin arkasında dimdik durmaya devam ettiği sürece hiçbir organizasyonda başarılı olamayacaklardır. Şehitlerimiz olacaktır. Askerimizi, polisimiz bu operasyonlarda hayatını kaybedecektir ama Türkiye Cumhuriyeti Devletini bekası için bunlar yaşanacaktır. Fakat ne yaparlarsa yapsınlar asla başaramayacaklardır” dedi.

ÖMER HALİSDEMİR ÜLKÜCÜYDÜ

 PKK’nın yakın bir zamanda bitirileceğini söyleyen Ünlü, “Yeni nesil 15 Temmuz gecesi gördü. Darbe girişiminde tankların önüne yatanlara bakın. Ömer Halisdemir’in duruşu ülkücü bir duruştur. O da bir ülkücüydü. Derinceli gazimiz olan genç Halil İbrahim ülkücü bir babanın oğlu. Böyle bir yapının olduğu yerde terör faaliyetleri amacına ulaşamaz. Önümüzdeki günlerde terör belasından Türkiye kurtulacak. Bu yapılara destek verenler, nasıl OHAL’de herkes kulağından tutulup cezaevine konuluyorsa bunlar da konulacaktır. PKK’nın bitmesi an meselesidir. Önümüzdeki günlerde herkes terörün nasıl bittiğini görecek” dedi.

SÜRPRİZLER OLACAK

Kocaeli’de gerçekleşen FETÖ operasyonlarını da değerlendiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Başsavcımız kentimiz için bir değer. Başsavcımıza Kocaelililer olarak sahip çıkmayı başarabilirsek çok farklı şeyler yapabilecek kapasiteye sahip. Devlet görevini yapıyor. Kimsenin gözünün yaşına bakılmayacaktır. Önümüzdeki günlerde siyasi ayağı da devreye girecektir . Esas bombalar o zaman patlayacaktır. Şu günlerde herkes devletin misafiri olabilir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2016, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER