Yozgat Maçı Yarıda Kaldı

HAZIRLIK MAÇINDA KAVGA ÇIKTI;

Yozgat Maçı Yarıda Kaldı
banner158
banner174
Gebzespor hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Menekşelerin ikinci maçında kavga çıktı. Yozgatspor ile oynanan hazırlık maçının 30. dakikasında iki takım oyuncuları arasında tartışma büyüdü ve maçın hakemi karşılaşmayı iptal etti.
OLUR BÖYLE VAKALAR
Ligin ikinci yarısında lider Kocaelispor'u yakalamak ve geçmek gibi önemli bir hedefe kilitlenen Gebzespor, hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdürüyor. Menekşeler kamptaki ikinci hazırlık maçında Yozgatspor ile karşılaştı. Müsabaka  her iki takım oyuncularının da hırsı ile start aldı. Saha içinde ki gerilim 30. dakikada zirve yaptı ve iki takım oyuncuları arasında arabede yaşandı. Araya gerin teknik ekip olayları sakinleştirse de maçın hakemleri bu hazırlık maçını oynatmama kararı aldı. Hazırlık kamplarında bir çok maçta benzer sahneler yaşanırken, Gebzespor geçtiğimiz sezon da Antalya'da benzer sorun yaşamıştı.
YENİLERİN UYUMU
Menekşe Antalya'da güç ve kondisyon depolarken, aynı zamanda takıma yeni katılan oyuncuların adaptasyonu içinde mesai harcıyor. Gebzespor'un ilk yarıda ki en önemli sıkıntısı olarak dikkat çeken orta alanda takıma Serkan Esen'in monte edilmesi bekleniyor. Serkan'ın form ttuması ve takım içinde uyumu yakalaması ile Menekşe önemli bir eksiğini gidermiş olacak. Gebzespor alt yapısından yetişen yıldız futbolcu, takıma uyumda sorun yaşamazken, hafif sakatlığı bulunduğu için ilk hazırlık maçında yer almamıştı.
CUMA GÜNÜ ALTINDAĞ
Gebzespor Antalya kampının son maçını Cuma günü oynayacak. Altındağ Belediyespor ile kozlarını paylaşacak olan Gebzespor bu maçla aynı zamanda kampı da tamamlamış olacak. Menekşeler Cumartesi günü Gebze'ye dönerek, iki günlük iznin ardından kendi tesislerinde Kocaelispor maçının hazırlıklarına başlayacak. Teknik patron Cengiz Demir'in takıma yeni katılacak isimlerle birlikte, Cama günü oynanacak maçta Kocaelispor maçının provasını yapması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER