Adel Kalemcilik’ten 77 milyon TL yatırım

Adel Kalemcilik’ten 77 milyon TL yatırım

 Adel Kalemcilik’ten 77 milyon TL yatırım
banner158
banner174
Adel Kalemcilik Çayırova’daki yeni üretim tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Türkiye kırtasiye sektörünün lider markası Adel, 1969 yılında ilk kez üretime başladığı Kartal’daki üretim tesisini 77 milyon TL yatırımla 36 bin m2’lik alana kurulan Çayırova’ya taşıdı. Resmi açılışına; töreni Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımlarıyla, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Tuncay Özilhan, Adel Kalemcilik Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bölükbaşı, Faber Castell Vertrieb Genel Müdürü Rolf Schifferens ve Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler katıldı. 

RUSYA İLE ORTAKLIK

Törende bir konuşma yapan Anadolu Grubu Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Tuncay Özilhan “Grubumuzun 66 yıllık mazisinin 47 yılında var olan Adel’in bugün yeni tesisinin açılışını gerçekleştiriyoruz. 1969 yılında Kartal’da, dönemin en modern tesislerinden birinin açılışını gerçekleştirdiğimizde, sektöre dair hayallerimiz çok büyüktü.

Şirketimiz, üretimdeki bu başarısını, her yıl daha da artırarak, lideri olduğu sektörün büyümesi için çalışmalarını sürdürüyor. Şirketimiz, dünyanın en eski yazım gereçleri firması Faber-Castell ile uzun yıllardır sürdürdüğü iş birliğini, 1995 yılından bu yana ortaklık gücü ile yürütüyor. Aynı zamanda 2011 yılından bu yana Rusya’da yine Faber-Castell ortaklığıyla faaliyette bulunuyoruz. Sektöründe lider olan şirketimiz, bu yeni tesisinde ülkemiz için değer yaratmaya ve yeni hikayeler yazmaya devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2016, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER