Turizm Haftası çalışmaları başladı

Turizm Haftası çalışmaları başladı

 Turizm Haftası çalışmaları başladı
banner158
banner174

Bu yıl 41’incisi düzenlenecek olan Turizm Haftası için çalışmalar başladı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıya katılanlar yapılacak çalışmalar hakkında fikir paylaştı

KAPSAMLI TOPLANTI
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 15-22 Nisan tarihleri arasında bu yıl 41’incisi düzenlenecek olan Turizm Haftası kapsamında, kentimizin daha iyi tanıtılması ve haftayı en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla il binasında geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ev sahipliği yaparken, Vali Yardımcısı Hasan Gözen, belediye temsilcileri, sivil toplum örgütleri ile özel kuruluşların temsilcileri katıldı.
DESTEK İSTEDİ
Kocaeli’nin tanıtımını anlatan slaytın ardından, söz alan Adnan Zamburkan, Kocaeli’deki tarih ve turizm potansiyelinin daha iyi tanıtılması açısından bu haftanın önemine dikkat çekerek, “Şunu unutmayalım, birlikten kuvvet doğar. Yerel yönetimlerimizin de desteğiyle ilimiz turizmini en iyi şekilde tanıtabiliriz. Bu kapsamda özellikle belediyelerimizden turist çekecek olan yerler için destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
KANDIRA VE GEBZE
Ardından konuşan Vali Yardımcısı Hasan Gönen, iki aydır görevde olduğunu belirterek, önce katılımcılarla tek tek tanıştı. Daha sonra geçen seneki program ile bu yılki mevcut taslak program hakkında toplantıya katılan temsilcilerin fikirlerini alarak değerlendirme yaptı. Toplantıda değişik projeler dikkat çekerken, özellikle Kandıra ve Gebze bu yılki etkinlikler kapsamında takvimde yerini alan ilçeler oldu. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 22:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER