ÜZÜLMEZ BAYRAMI HEMŞEHRİLERİYLE GEÇİRDİ

ÜZÜLMEZ BAYRAMI HEMŞEHRİLERİYLE GEÇİRDİ

 ÜZÜLMEZ BAYRAMI HEMŞEHRİLERİYLE GEÇİRDİ
banner158
banner174

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kurban Bayramı’nda da hemşehrilerinin yanında olarak, Kurban Bayramı bayramlaşma ilçede ki yaşlı ve hasta hemşehrilerini ziyaret ederek hayır duası aldı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kurban Bayramı münasebetiyle 28’nci Kent Bayramlaşmasına Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile birlikte katıldı. Kent Bayramlaşması sonrasında Başkan Üzülmez, ilçe de vatandaşların bayramlarını kutlamayı ihmal etmedi. Aile büyüklerini unutmayan Başkan Üzülmez, teyzesi Hatice Tüzer, ablaları Emine Yılmaz ve Zekiye Özyılmaz’ı ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Akraba ziyaretinden sonra Suadiye’ye geçen Üzülmez burada mahalle sakinleriyle bir araya geldi. İstasyon Mahallesi’nde ki esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

BAYRAM ZİYARETLERİ

Kurban Bayramı münasebetiyle hastaları da unutmayan Başkan Üzülmez, İstasyon Mahallesinde ikamet eden Güngör Can'ı rahatsızlığı sonrası evinde ziyaret ederek acil şifalar dilerken, hayırlı bayramlar dilediklerini iletti. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Uzunçiftlik Mahallesinde ikamet eden 102 yaşındaki Fatma Dilek’i de unutmadı. Başkan Üzülmez Dilek’i ziyaret ederek acil şifalar dileklerinin yanı sıra Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

HARUN VE ŞÜKRAN EVET DEDİ

Kurban Bayramı’nda cemiyetlere de katılan Başkan Üzülmez, Kartepe Belediyesi Özel Kalem Müdürü, yakın çalışma arkadaşı Harun Yılman ve Şükran Doğan’ın nikahlarını kıydı. Serender Park’ta yapılan nikah töreninde genç çiftin nikah şahitliğini AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra Alemdar yaptı. Nikah töreni sonrasında genç çifti mesai arkadaşları ve dostları tebrik etti.

ERDOĞAN’IN ÖĞRETMENİN ELİNİ ÖPTÜ

Bayram ve tatil süresi boyunca sürekli hemşehriyle iç içe olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Eşme Limon Kafe’de geçmiş dönem meclis üyelerinden Ahmet Öztürk'ün yeğeni Gamze Öztürk ve Hakan Aslan'ın nişan yüzüklerini takarak mutluluklar diledi. Başkan Üzülmez daha sonra Uzuntarla Mahalle Muhtarı Hasan Bahri Ayaz'ın yeğeni Hakan Ayaz ile Kübra İmat'ın düğün cemiyetlerine katıldı. Genç çifti tebrik eden Üzülmez hediyesini verdi. Cumhurbaşkanı Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın Kur'an-ı Kerim öğretmeni İstasyon Mahallesinde ikamet eden Müzekka Gürbüz’ü ziyaret eden Başkan Üzülmez, Kurban Bayramı’nı tebrik ederek hayır duası aldı. İstasyon Mahallesinde yapılan camii inşaatını inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, burada bulunan mahalle sakinleri ve esnaflarla bayramlaşırken hayırlı işler dileğinde bulundu. Başkan Üzülmez İstasyon Mahallesinde ikamet eden Osman Sarı'yı ziyarete ederek acil şifalar dileğinde bulunarak bayramını tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2017, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER