Üzülmez, yeni yılın ilk günlerinde Kartepe sokaklarında

Üzülmez, yeni yılın ilk günlerinde Kartepe sokaklarında

 Üzülmez, yeni yılın ilk günlerinde Kartepe sokaklarında
banner158
banner174

Kartepelilerin yanında olmaya özen gösteren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeni yılın ilk günlerinde de hemşehrilerini yalnız bırakmadı. Hasta ziyareti için gittiği mahallelerde çocuklarla kar topu oynayıp hediye veren Başkan Üzülmez, vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeni yılın ilk günlerinde geçirdiği rahatsızlıklar sonrası evlerinde nekahat dönemlerini geçiren hemşehrilerinin sağlık durumları ile yakından ilgilendi. Ataevler ve Dumlupınar Mahallerinde hasta ziyaretinde bulunan Başkan Üzülmez, mahallelerde vatandaşlarla sohbet edip çocukların eğlencesine de ortak oldu.

Hastalıkta, sağlıkta

Hasta ziyaretlerinde Başkan Üzülmez’e Ak Parti Kartepe İlçe yöneticisi Niyazi Aydın ile belediye meclis üyeleri Sefer Yıldız, Kemal Timur ve Ergül Şirin ve mahalle temsilcileri eşlik etti. Başkan Üzülmez, evinin çatısında tamirat yaparken dengesini kaybedip düşerek yaralanan Şaban Atalay ile geçirdiği katarak ameliyatı ardından evinde dinlenen gazeteci Şahin Asker’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Dumlupınar Mahallesi’nde pastanede vatandaşlarla oturup sohbet etti, çay içti. Ataevler Mahallesi’nde de karda oyun oynayan çocukların oyunlarına ortak oldu. Miniklere yeni yıl hediyesi olarak saat hediye eden Başkan Üzülmez, “Eğlenirken dikkatli olun. Soğuktan korunun ve düşüp yaralanmayın. İyi yıllar” dileklerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 22:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER