BAŞKAN KARABACAK BÖLGE BASINIYLA BULUŞTU

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak düzenlenen basın toplantısında 2015 yılında yaptıkları çalışmaları anlatırken,2016 yılında hayata geçirecekleri projelerle ilgili de bilgilendirme yaparak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

BAŞKAN KARABACAK BÖLGE BASINIYLA BULUŞTU
banner158
banner174
 GÖREVE GELDİĞİMİZDE DARICA BÜYÜK BİR KÖYÜ ANDIRIYORDU

 

Bölgedeki basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısı Darıca Belediyesi Teras Cafe&Restaurant’ta yapılırken,Başkan Karabacak’ın yanı sıra başkan yardımcıları Metin Söylemez ve Mustafa İltekin’de toplantıya katıldılar.Başkan Karabacak 2015 yılında yaptıkları çalışmalarla ilgili basın mensuplarına kısa bilgiler sunarak konuşmasına başladı.Son yıllarda yapılan yatırımlarla Darıca’nın çehresinin değiştiğini söyleyen Başkan Karabacak ilçede yaşanan değişime vurgu yaparak, 2015 yılında başta Adnan Menderes Kültür Merkezi, sahil düzenleme çalışmaları ve yeni bilgi evleri olmak üzere, altyapı, üstyapı, ve çevre alanlarında önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti.

 

MEZARLIK ALANI SORUNUNU ÇÖZDÜK

 

Başkan Karabacak konuşmasında, Darıca için hayati önem taşıyan mezarlık konusunu da 2015 yılı içerisinde çözdüklerini ifade ederek, Balçık Köyü’ndeki çalışmaların ara vermeden devam ettiğini söyledi.Başkan Karabacak ,mezarlık alanının yakında hizmete açılacağını söyledi.2015 yılı içerisinde yapmayı planladıkları Şehirler ve Kültürler Kaynaşması ve Darıca Yarı Maratonu gibi etkinliklerin terör dolayısıyla iptal edildiğini hatırlatan Başkan Karabacak, bu etkinliklerin 2016 yılı içerisinde devam edeceğine dikkat çekti.

 

SANCAKTEPE YE KONGRE MERKEZİ YAPILACAK

 

Başkan Karabacak 2015 yılı ile ilgili genel bilgiler aktardıktan sonra 2016 yılı içerisinde hayata geçirecekleri projeleri sinevizyon eşliğinde basına tanıttı.

 

Başkan Karabacak,”2016 yılında Sancaktepe Bilim ve Kongre Merkezi Projemizi hayata geçireceğiz.BayramoğluBalyanoz Koyu ve Sahil  4.Etap Proje çalışmaları ile Emek Mahallesi’nde Spor Kompleksi önemli projelerimiz olacak.Sahile İskele Restaurant yapacağız. Sahilde böylece 7 tane tesisimiz olacak. Mini marianayı bu yaz ortalarında tamamlayacağız.Cami Mahallesi Kapalı Pazar Alanı,Camii ve Otopark Projesi,Tarihi Yapıların Restorasyonu ile Nenehatun Mahallesi’nde 30 dönümlük bir kent parkı kuruyoruz. Darıca’daki ana caddeleri ışıklandırma çalışmalarını da bu yıl içindetamamlayacağız.Bunlarınyanısıra sosyal ve kültürel etkinliklerle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” diyerek projelerle ilgili genel bilgiler aktardı.”Başkan Karabacak’ın konuşmasının ardından basın mensupları söz alarak,düşüncelerini açıklayıp Başkan Karabacak’a projelerle ilgili sorular sordular.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 18:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER