Gebze Jandarması, Oto Çetesini Çökertti

Gebze Jandarması, Oto Çetesini Çökertti

 Gebze Jandarması, Oto Çetesini Çökertti
banner158
banner174

İstanbul’dan Gebze’ye gelerek köylerinde bir çok oto çalan 4 kişilik suç şebekesi son işlerinde Gebze ilçe Jandarma Bölük Komutanlığına Bağlı ekipler tarafından suç üstü yakalanarak göz altına alındılar.

 ÖZEL EKİP KURULDU

Şahıslar Gebze ilçe Jandarma Bölük Komutanlığında yapılan sorgulamaların ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar. Son aylarda Gebze ve Dilovası köylerinde oto hırsızlık olaylarında gözle görülür bir artış olması üzerine Gebze ilçe Jandarma Bölük Komutanlığı bu hırsızlık şebekesini yakalamak için özel bir ekip kurdu.

ÇOK SAYIDA SABIKALARI VAR

İstanbul’dan Gebze'nin köylerine oto hırsızlığı için gelen ve bir çok suçtan sabıkaları bulunan Mahir Kurutay (35), Zeynel Kütükçü (30), Eray Yıldırım (22) ve Ekrem Öztürk (44) Denizli Köyünden çaldıkları oto ile kaçmak isterlerken Jandarma özel ekip tarafından fark edildiler. 4 oto hırsızı jandarmanın sıkı takibi sonucu Gebze Mollafenari köyü girişinde yakalanarak göz altına alındılar. Şahısların bir çok hırsızlık olayından sabıkası bulunduğu öğrenildi.

TAMAMI TUTUKLANDI

 4 oto hırsızı Gebze ilçe Jandarma Bölük komutanlığında yapılan sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları Gebze Cumhuriyet Savcılığınca tutuklandılar. BÜŞRA KAYA

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 08:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER