“Türkiye hedeflerine emin adımlarla yürüyor“

Kocaeli Valisi Güzeloğlu: "Türkiye, devletiyle milletiyle bu kutlu yürüyüşüne 2023, 2053, 2071 hedeflerine emin adımlarla gidecektir"

“Türkiye hedeflerine emin adımlarla yürüyor“
banner158
banner174
 Kentin çeşitli noktalarından İzmit'teki Perşembe Pazarı Alanı'na ellerinde Türk bayraklarıyla gelen vatandaşlar, darbe girişimine karşı tepkilerini dile getirdi. Bazı vatandaşlar da dövizler taşıyarak darbe girişimini protesto etti. Meydanda nöbete devam eden katılımcılar, Kuran-ı Kerim tilavetini dinleyerek darbe girişiminde şehit olanlar için dua etti.
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, burada yaptığı konuşmada, nöbete katılarak demokrasi, ezan ve bayrağa sahip çıkan vatandaşlara teşekkür etti.

40 YILDIR BU PLANI HAZIRLAMIŞLAR
Demokrasiye kasteden, birlik ve beraberliği yok etmek isteyen hainlere karşı mücadelede şehit olanlara rahmet, gazilere de başsağlığı dileyen Güzeloğlu, "Onların ve sizlerin bu dik duruşuyla tank, top, tüfek ve silahın karşısında iman dolu göğüslerin dik durmasıyla Türk demokrasisi, devleti ve milleti bir büyük belayı defetti. Varlığımıza kasteden 40 yıldır bu hain plana hazırlananları 20 saatte Rabbimizin muradı, milletimizin iradesi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğiyle defettik." dedi.
"Türkiye, devletiyle milletiyle bu kutlu yürüyüşüne 2023, 2053, 2071 hedeflerine emin adımlarla gidecektir." diyen Güzeloğlu, "Gelecek her gün bu devlete ve millete kutlu yarınları getirecektir. Çocuklarımız ve torunlarımız yarın Türkiye tarihinde hainleri bilerek ama kahramanlarını da unutmadan yaşayacaklar." ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2016, 19:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER